Ik ben altijd gefascineerd geweest door drums. Omstreeks de leeftijd van 10 jaar kreeg ik voor Sinterklaas een drumstel. Dit stuk speelgoed hield het welgeteld een half uur uit, vooraleer de vellen eraan moesten geloven. Mijn eerste echte drumstel kwam er op mijn 17de, dat ik tweedehands had aangekocht met mijn verdienste als jobstudent.
 
Ik was gefascineerd door het geluid dat ik produceerde, mijn grootouders werden er echter gek van. Out ging het drumstel.
De droom bleef echter bestaan en opnieuw kwam er een drumstel. Ditmaal begon ik lessen te volgen bij de ex-drummer van Johnny Hallyday. Ik volg er die lessen tot vandaag. Na een eerste "recrutering" bij een opnieuw opstartende band in Asse, die echter nooit van de grond is gekomen, en enkele try-outs bij andere bands, kwam ik terecht bij The Pledge, waar ik nu mijn passie kan uitleven.
Guy Rosseel : percussie
pledge_band_grijs_speaker.png the_pledge007010.jpg the_pledge007009.gif the_pledge007008.jpg Annemie, voice Guy, percussion Raf, guitar Willy, bass the_pledge007003.jpg Willy, bass